Din ytputs för in och utvändig ytbehandling sedan 1883


Den miljösmarta fasadputsen som kommer med 50 års garanti

Vi kan erbjuda en produkt som ligger i linje med våra grundvärderingar och hållbar utveckling för att minska våra ekologiska avtryck. Fasadprodukten är helt miljövänlig och har en mycket lång livslängd. Labbtester som vi kan visa har gjort test mellan den nya fasadprodukten och andra ledande märken med liknande produkter. Testerna visar att den fasadputs vi har genom vår återförsäljare, Decorcem®, håller 35 år längre än andra ledande fasadprodukts-märken efter redan ett år applicerad på slutprodukten. Det unika putsbruket fixerar fasaden så att den befintliga putsen bränns in och blir en del av den nya fasaden. Fasadprodukten behöver dessutom hälften av materialet som normalt används och trots att den endast är några millimeter tjock, så är den mycket tålig och klarar av de tuffaste miljöer. Vi har referenser från en 65-år gammal fasad som fortfarande har en perfekt fasad som inte behöver förnyas ännu på många år. Vi lämnar därför 50 års garanti på produkten.


Decorcem® är din ytputs för in- och utvändigytbehandling!

Decorcem® är den nya miljösmarta fasadprodukten som håller även efter dess 50-åriga garanti

Decorcem® är den nya smarta fasadprodukten som fungerar på många olika ytor och användningsområden. Fasadputsen kräver endast halva materialet och innehåller inte miljöfarliga ämnen som plast och liknande ämnen som blandas i annan pust och ytskikt för fasader. Ytskiktsprodukten vi har genom Decorcem® passar alla underlag och kan appliceras på ytor både inomhus och utomhus. Fasadprodukten passar lokaler, trapphus, viadukter, broar och andra ställen som behöver fästa ytskiktet för många år framåt. Fasadprodukten är helt vattentät och vatten rinner av efter en smart fasadbehandling vi utför i samband med fasadrenoveringen och byggnadens nya vägg. Inget putsbruk kan idag matcha det som Decorcem erbjuder när det kommer till kvalité, livslängd och livscykelkostnad.


Decorcem® är en cementbaserad ytbehandlingsprodukt med hög kvalité

Decorcem® är en cementbaserad ytbehandlingsprodukt med unik sammansättning som gör att produkten har en ovanligt hög motståndskraft mot allt från föroreningar, yttre våld och påverkan samt hur produkten sitter på fasaden och betongsfäster övrigt material. Fasadputsen består utav cement, sand och våra egna tillsatser. Decorcems unika fasadprodukt binder underlaget bättre än någon annan fasadprodukt på marknaden idag och innehåller inte plast eller andra miljöfarliga ämnen. En ekologisk fasadputs helt enkelt. Produkten kan användas i princip överallt där man vill förstärka fasader eller andra ytor. Fasadputsen fungerar både inomhus och utomhus. Exempel på appliceringsområden inomhus är väggar, trapphus, tvättstugor. Utomhus passar produkten på fasader, broar, gångtunnlar, viadukter med flera objekt som har höga krav på prestanda, estetik och kvalité. Det finns många olika typer av betongputs på marknaden idag men ingen kan mäta sig med Decorcem® i form av kvalité och hållbarhet. Ingen kommer heller i närheten av den garantiutlåtelse som Decorcem® har till sina kunder.

Se mer av våra andra tjänster!

Historian kring fasadprodukten och ytskiksbehandlingen – Decorcem®

Företaget bakom varumärket Decorcem® har djupa anor inom betongbranschen och lång erfarenhet av fasadarbeten. Fasadprodukten kommer ursprungligen från USA där den uppfanns. I USA är metoden och produkten välbeprövad och idag har produkten använts utav företag för renoveringen inom bygg- och fasadsektorn sedan 1883. Ett exempel är Super Dome i New Orleans som är en av de större byggnaderna som har applicerats med Decorcem® med mycket tillfredställande resultat. Produkten och materialet kom till Sverige under 1960-talet och har sedan dess anpassats till våra nordiska klimat. Decorcem® har goda referenser från samtliga referensarbeten därför känner vi oss trygga att använda produkten men också att lämna samma långa garanti på jobbet. Kontakta oss för mer information och ett kostnadsfritt möte.

Klicka här för mer information